BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 20, 2011

aku lh bwg putih...aku lh bwg merah

aku lh bwg putih...aku lh bwg merah


haha kali ni aku akn story mory tntg perangai aku yg jht mengalah kn bwg merah..n trlalu bek mengalah kn bwg putih...

aku jd bwg merah bile:
*org amk brg aku tampe kebenaran yg sah dr aku....haha aku agk x suke lh org main sesedap tngan die je amk brang aku tmpe mintak permit dr aku..klu korang mintak izin jgn tkt...aku akn bg punye sbb aku ni bkn dr genetik yg kedekot....aku suke brkongsi brg ngan org tp kene keizinan dr aku dlu...huhu....klu korang amk brg aku tmpe tnye aku mmg lh mulot aku x kn brhenti dr membebel...

aku jd bwg putih bile:
*tgok org mintak sedekah:aku ni mungkin dilahir kn mempunyai hati yg sgt lmbt(hoho trriak suda)....klu aku nmpk org yg mintak sedekah ni lg2 pakci makcik mmg tangan aku ni rajin wat amal jariah.....

aku jd bwg merah bile:
*trdesak nk pki duit..haha tgn aku ni selain rajin bg duit kt org..tgn aku ni pon rajin amk duit dr org..mangse nye ialah duit bpk aku...
bile nk pki duit sgt....bende prtame yg akn muncul dr pikiran aku ialah beg duit bpk aku...xkire lh kt mne pon bpk aku soroh aku mesti jumpe...huhu idong aku ni mcm idong "anjing pengesan"..sorok lah kt kerak bumi pon aku mesti dpt jumpe..

aku jd bwg putih bile:
*kwn yg ade problem...lg2 kisah cinta cintun ni...haha mmg mulot aku akn mengeluarkn kate2 mutiare utk die.....siap brmadah2 lg..
haha..padahal aku pon fail jgk psl cinte ni....org yg hati kering pon klu dengo kate2 mukadimah dr aku tros blh jd mat bunge..

0 comments: