BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 20, 2011

aku benci...aku suke bab2...

aku benci...aku suke bab2...


anda trgolong dlm kalangan org2 yg RUGI jika trlepas bace note aku yg brtjk aku benci..aku suke bab1..haha...klu nk bace jgk
korang blh dpt kn note aku tu kt kedai jamu..haha..skg aku cite plk pe yg aku benci sgt n pe yg aku suke sgt buat spanjg aku jd khalifah di bumi allah ni...

kaki wayg...prkataan yg plg senonim ngan aku.....klu ade movie best mesti aku org yg prtame yg akn menempel kt kaunter wayg utk beli tiket...tp yg jd x bestnye klu dlm wayg tu ade tukang cerite.....aku mmg elegik ngan pak2 karot ni...mmg dkt wayg tu aku dengo cite die je....dr A-Z..die hingat aku bayo tiket tu nk dengo cite die....nk je aku sumbat stokin lembab aku kt mulot die....ptt nye org2 mcm ni haram msk wayg....wat aku sakit telinge n hati je....xckp ngan tu die wat drama plk...ayt plg femes yg trpancot dlm mulot die biase nye.."jap2 ko tgok ea jap lg ade hantu muncul......haa kene tipu".....die x tgok lg bile aku naik hantu....silap2 ngan die2 trebang klua..ade lg....dh org blakang tu sebok ngan cite die..org sblh die plk tu..sdp2 je die parking kaki die sblh krusi aku....wah2 stokin dh lh baw smbl udang basi..
die igt aku hadap sgt nk baw kaki die..eeww plzz..

tu yg aku x suke yg aku suke bile org ajk klua....die blanje..x ckp ngan tu die siap jempot aku tu...wah mcm puteri raje plk tu....
mmg ati aku brbunge2 suke...tp spisis mcm tu mmg jarang lh nk jumpe lg kt muke bumi ni..kebnyakkn nye dh pupus...ade pon tingal seko 2..

n aku plg x suke org kaco aku tgh tido.....lg2 bile mimpi best....klu kejot kn aku sbb ade kebakaran ke tsunami ke.tnh runtuh ke xpe ni klu kejot kn stakat nk bitaw "akim ko taw x ank pak meon jth biskal...cian kuku die pth"...cis..insyallah lh mmg kaki aku melekat kt muke org yg kejot kn aku tu..

aku plg suke klu klua ngan pompan yg ketawe kuat....bkn stakat ketawe smpi nmpk ank tekak tp cucu cicit tekak pon nmpk...
aku suke pompan yg mcm ni sbb bg aku nmpk lg jjr.huhu x cover ayu je 24 jam...n aku plg suke pompan yg kuat melatah..haha..
mmg jari aku rajin memcocok perot die..

pe2 hal t klu aku ade mase aku akn smbong...cian kt korang menunggu(hoho).....

0 comments: