BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 20, 2011

keje oh keje..

haha bile brcerite tntg brkerje ni aku ni lbh dilebel kn antare org yg plg malas nk cari keje mahu pon buat keje...buktnye??...ceh!! aku ni x kn ckp klu aku xde bukti yg kukuh...utk pengatahuan sume aku dh pon 2 thn mendaftarkn diri menjadi penganggur yg disegani....wlupon dlm hati ni ade juge perasaan jeles tgok kwn2 yg blh shopping sakan bile dpt gaji tp tu sume xmembuatkn hati aku trgerak utk cari keje.....tp sepemalas malas aku ni pon aku ade jgk pengalaman brkerje..wlupon x lame.....antare tmpt2 yg prnh aku bekerje ialah di kanten TIGS... tempoh hayat aku kt sne xlame 3 bln je....penat tu keje sne dr kol 6 pg smpi kol 6 ptg....keje aku ni wlupon cikai2 je stakat wat air kemas meje krusi wt beger wat mee hon tp tu sume perlukn kesabaran yg tinggi apetah lh keje tu mmg membuat akn xleh lh nk dok santai lyn msg2 ni....pas 3 bln aku brhenti..konon2 nk cari keje bru lh....tp YANG HADO!!...nmpk nye hormon pemalas aku ni makin brtmbh2....so aku trperap kt umah lbh kurang 9 bln lbh......lps tu tetibe mood keje aku dtg blk aku apply lh keje kt carefour...jd paker je..bkn maneger pon.....aku igt kt sne leh lh aku kje lame ckt upe nyeee........10 hari je aku mampu brthn....haha kejam2..yg wt aku xsuke keje ni sgt aku kene 24 jam brdiri dr kol 11 pg smpi 1l mlm blh dikire brape jam sgt aku ni ddk...nk rehat kn bontot....now..mood keje aku dtg blk aku try apply keje2 kt hotel...ade lh dlm 7 hotel aku singgah...n ade satu hotel ni srh aku g temuduge esk kol 11....so,wish me gud luck k....

0 comments: